Yaşlanmak
Şu kişiden alıntılanmıştır: Kaptan tarhinde Aralık 18, 2021, 6:07 pmsanırım ilk belirtilerinden biri yetişememek. hayatın zirvesinden mi başlanır ölmeye bilmiyorum ama radarlarım aktif ve iyi çalışır durumda olduğundan ilk sinyalleri alıyorum kolayca. benim zamanım geçiyor artık, yeni bir dünya, yeni bir toplum, yeni bir depresyon sahneye çıkmış bile. sanki yaşamdan emekliye ayrılmış gibi hissediyorum, oysa daha yolun yarısı bile demedik.
ne kadar zamanım kaldı bilmiyorum. tamamlanmışlık hissini bir parçada olsa yakaladım daha doğrusu kokusunu, tadını falan aldım. geleceğe dair bir planım yok. beklediğim bir şey yok rutinlere ve süprizlere hazır değilim hayat bundan sonra önüme ne koyarsa oyalanmaya devam.
sanırım ilk belirtilerinden biri yetişememek. hayatın zirvesinden mi başlanır ölmeye bilmiyorum ama radarlarım aktif ve iyi çalışır durumda olduğundan ilk sinyalleri alıyorum kolayca. benim zamanım geçiyor artık, yeni bir dünya, yeni bir toplum, yeni bir depresyon sahneye çıkmış bile. sanki yaşamdan emekliye ayrılmış gibi hissediyorum, oysa daha yolun yarısı bile demedik.
ne kadar zamanım kaldı bilmiyorum. tamamlanmışlık hissini bir parçada olsa yakaladım daha doğrusu kokusunu, tadını falan aldım. geleceğe dair bir planım yok. beklediğim bir şey yok rutinlere ve süprizlere hazır değilim hayat bundan sonra önüme ne koyarsa oyalanmaya devam.