Uzi
Şu kişiden alıntılanmıştır: Roronoazoro tarhinde Ekim 24, 2023, 12:20 amuzi, keko rap'in heijandan sonraki en önemli prensi
şarkıları eşliğinde ergen kızlar tiktok'ta kıçını sallar
uzi kayıp gençliğin temsilcisidir, onun için başarı gettolardan çıkıp altın bir kolye, orjinal nike ayakkabılar ve gerçek bir lamboya erişmektir. bunu gettodan çıkıp rap yapa yapa başarmak bütün gettodaki gençlerin hayalidir.uzi, onların gözünde eğlenerek ve sikerek sokarak başarıya erişmenin canlı kanlı temsilcisidir. çoğunuza garip gelebilir ama hızlı yaşamak ve olabildiğince çok seks yapmak tabi marka giyinip uyuşturucu kullanarak tüm bunları yapabilmek dışında hayatın bir anlamı yoktur uziseverlere göre.
auto tonu iyi basılmış sıska bir rapçi, rap sektöründe diss atılacak kadar kıymetli görmeyenler dahi var. ben bazı şarkılarını severim ama başarı uzinin değil, o şarkıları dinlenebilir hale getiren arkada çalışan teknik ekibin, onların başarısını kutluyorum.
uzi, keko rap'in heijandan sonraki en önemli prensi
şarkıları eşliğinde ergen kızlar tiktok'ta kıçını sallar
uzi kayıp gençliğin temsilcisidir, onun için başarı gettolardan çıkıp altın bir kolye, orjinal nike ayakkabılar ve gerçek bir lamboya erişmektir. bunu gettodan çıkıp rap yapa yapa başarmak bütün gettodaki gençlerin hayalidir.
uzi, onların gözünde eğlenerek ve sikerek sokarak başarıya erişmenin canlı kanlı temsilcisidir. çoğunuza garip gelebilir ama hızlı yaşamak ve olabildiğince çok seks yapmak tabi marka giyinip uyuşturucu kullanarak tüm bunları yapabilmek dışında hayatın bir anlamı yoktur uziseverlere göre.
auto tonu iyi basılmış sıska bir rapçi, rap sektöründe diss atılacak kadar kıymetli görmeyenler dahi var. ben bazı şarkılarını severim ama başarı uzinin değil, o şarkıları dinlenebilir hale getiren arkada çalışan teknik ekibin, onların başarısını kutluyorum.