İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumGündem: TürkiyeTelefonunu çıkar diyen amcalar
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Telefonunu çıkar diyen amcalar

Ama eğri oturup doğru konuşalım telefon argümanı gerçekten işlerin tıkırında olduğunu gösteren bir argüman mıdır?

1 adet akıllı telefona sahip olmak için en az 2 bin tl kazanmış edinmiş ve harcamış olmanız gerekir. Basic bir telefonun faturası en az 40 tl olsun yani aylık 40 tl ödeyebilen birinin ne gibi bir sorunu olabilir ki?

Akıllı bir Telefonun varsa karnında doyuyordur yaşadığına göre daha ne olsun ulan maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisindeki bütün görevleri tek itemle tamamlayabilirsin daha ne istiyorsun diye sorguluyor amca. Aslında akıllı telefonlar herkesin bulaştığı ortak suçun ortak suç aleti demek istiyor bence cebinde kapitalist düzenin madalyası olan cep telefonunu taşıyorken bana sosyalist heveslerle gelme dünya kıçını açıp kimse bakmasın diye dolaşabileceğin bir yer değil olmasında bir zahmet. Şeklinde alıyorum ben kendi adıma o dayı ne zaman bana çıkar telefonu derse utana sıkıla huawei p 24 lite s i çıkarıp şah mat edilmiş olacağımı biliyorum.