İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumMedya: SinemaStar wars the last jedi
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Star wars the last jedi

star wars benim için her zaman b sınıfı vasat bir sci-fi serisiydi lotr gibi epik bir anlatıma, öyküye, derinliğe hiç bir zaman sahip olmadı. star warsı ayakta tutan iki şey vardı biri jedi felsefesi öteki karanlığı temsil eden sithler daha doğrusu dart vader. bu denli şişirilmesinin büyük bir fan kitlesine sahip olmasının en büyük nedeni türün ilk büyük prodüksiyonlu örneklerinden olması ve rahatça pazarlanabilmesi.

last jedi episodu serinin en kötü halkasıydı bence zorlama espiriler bile beni çok gerdi izlerken, serinin tüm filmlerinde olay örgüsü tamamen aynı imparatorluk veya sithler isyancılara saldırmak üzeredir yada bir gezegeni yok edeceklerdir, yan karakterler buna bir çözüm bulmak için maceralara atılırlar, jediler ise jedi numaraları yaparak sağda solda vakit öldürüp film sonuna doğru ortaya çıkıp anti kahramanla final dövüşünü yapıp bitirirler filmi. hemen hemen her filmde aynı olay örgüsünü izlemekten cidden sıkıldım bu filmden sonra seriyi takip etmek vakit kaybından başka bir şey değil.