İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumAna kategori: TanışmaSelamlar
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Selamlar

selam arkadaşlar , henüz parlamamış bir forum görüyorum . Şimdiden yerimi alıyım , ben yaşar yaş 29 istanbuldayım 🙂

Kaptan, korsanimben and Geekhan have reacted to this post.
KaptankorsanimbenGeekhan

Hoş geldin hocam, henüz parlamadık çünkü tanıtım aşamasına yeni yeni geçiyoruz. İlk keşfedenlerdensin dilediğin gibi yazıp çizebilirsin kafana takılan şeyler olursa  kurallar kısmından açıklamalara bakabilirsin veya mesaj kutusundan ulaşabilirsin.

tuhaf1 has reacted to this post.
tuhaf1

merhaba brolar bende yeniyim forum pek aktif durmuyor ama arada gelip gidicem konsept hoşuma gitti ben recep 27 kolay gelsin 🙂

Kaptan and tuhaf1 have reacted to this post.
Kaptantuhaf1

bende korsanım o halde :=) ahmet 34

Kaptan has reacted to this post.
Kaptan

korsan gemisi tagını görünce darkorbit diye bir oyun oynuyoruz onuın forumu sandım , güzel olurdu 🙂 Merhaba herkese

Kaptan and baronnashor have reacted to this post.
Kaptanbaronnashor

Heppiniz hoş geldiniz, mekan sıfır kilometre, birlikte katkıda bulunarak güzel bir yer haline getireceğimize inanıyorum.

baronnashor has reacted to this post.
baronnashor
Şu kişiden alıntılanmıştır: bordobereli tarhinde Eylül 28, 2022, 12:21 pm

korsan gemisi tagını görünce darkorbit diye bir oyun oynuyoruz onuın forumu sandım , güzel olurdu 🙂 Merhaba herkese

vayy brom bende darkorbit oynuyordum tr6 serverinde gazi klanı vardı küçüktük büyüdük artık anı olarak kaldı memnun oldum tanıştığıma :=)

Kaptan and Geekhan have reacted to this post.
KaptanGeekhan

Merhaba arkadaşlar serra ben, 28 ankara. Konsepti beğendiğim için üye oldum umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz.

Geekhan has reacted to this post.
Geekhan