Kripto para
Şu kişiden alıntılanmıştır: Kaptan tarhinde Aralık 27, 2021, 5:47 pmTeorim: bence hiç bir coin yada tokenin yükselmesi veya düşmesini etkileyen bir unsur yok. Şahsen bu tezgahı kuran kişi olsam bana kazandıracak olan belirli grafikleri piyasaya dayardım. Al sat psikolojisi milyar kere analiz edip belirli grafiklere traderların tepkisi ölçülmüştür.
Mantıklı düşünelim abi o grafikleri kim koyuyor neye göre inip çıkıyor hepsi uydurma hazır kalıplar onlar. Adamların amacı piyasanın hacmini arttırmak, daha çok oyuncuyu piyasaya sokmak bunu yapmak için hangi grafik uygunsa onu dayıyor piyasaya. Bence olay bu.
Teorim: bence hiç bir coin yada tokenin yükselmesi veya düşmesini etkileyen bir unsur yok. Şahsen bu tezgahı kuran kişi olsam bana kazandıracak olan belirli grafikleri piyasaya dayardım. Al sat psikolojisi milyar kere analiz edip belirli grafiklere traderların tepkisi ölçülmüştür.
Mantıklı düşünelim abi o grafikleri kim koyuyor neye göre inip çıkıyor hepsi uydurma hazır kalıplar onlar. Adamların amacı piyasanın hacmini arttırmak, daha çok oyuncuyu piyasaya sokmak bunu yapmak için hangi grafik uygunsa onu dayıyor piyasaya. Bence olay bu.