İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumAna kategori: Kurallar ve açıklamalarKorsan yasaları
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Korsan yasaları

Korsan yasalarını açıklamak henüz uygun olmasada kısa zamanda burda bütün kurallar yazılacak.

Bu geminin ve içindeki tayfaların ve mürettebatın kaptanı olarak denize açılmadan önce, korsan yasalarını herkese bildirmek için izninizi istiyorum.

İlk yasa, bu gemide kimse saygısızlık edemez. İlla birine bir laf mı söylemek istiyorsun bunu nazikçe yap, nezaket yumuşaklık değil inceliktir, incelik zeka gerektirir ve ben aptal bir tayfayla koca okyanusları aşıp değerli hazineler bulamam.

İkinci yasa, herkes yaptığı işe odaklanmalı en iyi yaptığın iş güverteyi temizlemekse bunu daha iyi bir şekilde yapmaya odaklan. Yelkenciye, dümenciye, aşçıya bakıp onun işinde ne kadar iyi yada kötü olduğuyla ilgilenme. Korsanlar birbirine düşman yada hayran olmazlar.

Üçüncü yasa, internette yüzen bir çok gemi var ve bu gemilerde çok değerli hazinelere sahip korsanlar var. Bu gemideki bütün  korsanlar diğer gemilerdeki bu değerli korsanları hazineleriyle birlikte buraya davet etmeli. Bu korsanlık yasasının sizi gerçek bir korsan yapacak yasa olduğunu söylemeyi unutmayayım. Diğer gemilerdeki değerli olanı yağmalamadan hiç bir tayfa korsan ünvanı alamaz.

Şimdilik bu üç yasaya göre herkes ayağını denk alsın. Yasaları çiğneyen olursa korsan usulü cezalarla yargılanacaktır. Ciddiyeti ve disiplini her zaman takdir ederiz.

Unutulmamalı ki denizde karşılaşacağımız alışılmadık ve zor durumlarda yeni yasalar koyma hakkımızı koruyoruz. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, hadi herkes işinin başına!

Roronoazoro has reacted to this post.
Roronoazoro