Kolonya
Şu kişiden alıntılanmıştır: Kaptan tarhinde Kasım 21, 2022, 12:01 amparfümden haz etmeyen biri olarak kolonyalara bayılırım. duru'nun bodrum mandalinası kolonyasının hoş bir kokusu var ama selin'in çıkardığı kolonya serisi üstüne tanımam en iyisi ardıç, sonra mavi ladin, ve kadınlara daha çok yakışan hanımeli kolonyası harikadır. lavanta ve gül bahçesi kolonyalarıda eh işte idare ederler. iş yerinde mavi ladin, evde ardıç kullanıyorum. arabada rebul'un nergis kolonyası var. keşfetmem gereken daha yüzlerce çeşit var her ay bir kaç çeşit alıp deniyorum bide bunun tıraş kolonyası çeşitleri var ona hiç girmiyorum bile.
parfümden haz etmeyen biri olarak kolonyalara bayılırım. duru'nun bodrum mandalinası kolonyasının hoş bir kokusu var ama selin'in çıkardığı kolonya serisi üstüne tanımam en iyisi ardıç, sonra mavi ladin, ve kadınlara daha çok yakışan hanımeli kolonyası harikadır. lavanta ve gül bahçesi kolonyalarıda eh işte idare ederler. iş yerinde mavi ladin, evde ardıç kullanıyorum. arabada rebul'un nergis kolonyası var. keşfetmem gereken daha yüzlerce çeşit var her ay bir kaç çeşit alıp deniyorum bide bunun tıraş kolonyası çeşitleri var ona hiç girmiyorum bile.