İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumAna kategori: TanışmaKimsin sen?
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Kimsin sen?

görsel

ben antarktikalı erotik bir dinamit lokumuyum, damarlarımdan şizofreni akar, pazarda terapi çorapları ve ikizlere takke satarım 2 alana bir micro bikini bedava. ben uzun yoldaki almanlaştırma tesisiyim, depolarımdan mazot fışkırır.

benim atmosferimde gemilerin batar, mesela uçmaya çalıştığında lastiklerine mızraklar saplanır, kül kedisiyle nişan bozmuşluğum, cadı silayla tek celsede boşanmışlığım var. nafakasını ödeyemeyeceğim kadını dul bırakmadım şimdiye kadar.

ben bir cesaret madalyasıyım, kimsenin giremediği yerlerde kamasutrayı nirvanasına kadar uygularım. ben dün bir roninken bugün şirukenlerini duvarlardan sökmekte zorlanan baba tarafı irlandalı bir ninjayım.

Şimdi söyle bakalım sen kimsin?

Roronoazoro has reacted to this post.
Roronoazoro

ben bir simülasyon ürünüyüm. yolda yürürken ara sıra takılırım, anlamsız hareketlerde bulunurum. çok şanslı olanınız varsa kirli ceketime kayısı sürerken bana denk gelebilir ama takip etmeye kalkmayın bir hastane girişinde ortadan kaybolurum. keyfine bir psikiyatriste giderim  ve bana bir tanı koyar. koyduğu tanının tam zıttıyım. bilinmezim. beynimde iki bölme var. düşündüklerim ve tekrar düşüneceklerim. çekim alanıma girersen sen de dahil olursun bana ve kaybolursun bu düşünceler aleminde. tutar seni koyarım genişleyen evrende tuttuğum sürüklenip giden asteroidin üstüne sürüklenirsin sende onunla beraber yok olana kadar. benim evrenimde sevdiklerin nefret ettiklerin olur. sigaranın içinde çıt çıt diye yanan karanfilim. kimse sormaz ceketin neden kirli diye. anlaşılır çünkü gözlerimde bir karadelik olduğu. uzun süre bakarsan bulursun kendini paralel evrenlerde. oysa her şeyin basit bir cevabı vardı hayatımda. kayısı için ağaca tırmandım ve düştüm, ceketim kirlendi, sakatlandım. aldım kendimi götürdüm hastaneye doktor dedi ki: sende sosyal hobi var. insanlardan biraz uzak dur düzelirsin dedi. 23 yıldır kendimi hapsettim sonsuz tarafı kapalı olan dünyaya, simülasyona uyum sağladım.

Kaptan and Roronoazoro have reacted to this post.
KaptanRoronoazoro

En iyi kılıç ustası olma yolunda ilerleyen bir korsanım.

Kaptan has reacted to this post.
Kaptan

Her daim yaşanacak daha iyi bir yer arayan, hayal eden ve tabi sadece iyi bir mekan ve koşulların yanı sıra onları hakedebilecek kadar yaşamın hakkını vermek için çabalayan kendi halinde biriyim.