Fıkra
Şu kişiden alıntılanmıştır: Kaptan tarhinde Eylül 27, 2022, 5:09 pmBir gün adamın biri kırda, bayırda gezerken, bir çobana denk gelmiş, sigara istemiş çobandan, çoban da sigaram yok, tütünüm var. al sar kendine bir tane, demiş
Adam çobana, ben sarmayı bilmem sen sarsana bi tane demiş. Çoban, kalem gibi bi cigara sarmış buna, güzelce uzatmış. adam ateşte istemiş, çoban ateşte vermiş lakin rüzgardan sigarayı yakamamış adam. çobana vermiş sigarayı, sen yaksana demiş. sonunda çoban, adama, en iyisi ben sigarayıda senin yerine içeyim, sen yoluna devam et hiç uğraşma demiş.
Bir gün adamın biri kırda, bayırda gezerken, bir çobana denk gelmiş, sigara istemiş çobandan, çoban da sigaram yok, tütünüm var. al sar kendine bir tane, demiş
Adam çobana, ben sarmayı bilmem sen sarsana bi tane demiş. Çoban, kalem gibi bi cigara sarmış buna, güzelce uzatmış. adam ateşte istemiş, çoban ateşte vermiş lakin rüzgardan sigarayı yakamamış adam. çobana vermiş sigarayı, sen yaksana demiş. sonunda çoban, adama, en iyisi ben sigarayıda senin yerine içeyim, sen yoluna devam et hiç uğraşma demiş.