Cine5 vs Netflix

Şu kişiden alıntılanmıştır: Kaptan tarhinde Ekim 12, 2022, 5:39 pmşöyle bi düşünüyorum da cine5 in verdiği tat mı, yoksa netflix mi diye cine5 çok daha havalı bir tv platformuydu. yani sana premium hissettirirdi. reklam jeneriğinde çıkan külçe altın olsun papağan olsun reklam müziği olsun. cezbediciydi her detayı, yayınlanan içerikler zamanının en iyi filmleriydi. gece yarısı erotik film yayınlaması zaten bu işin nirvanası. 90 larda sansürsüzlük çok değerliydi. şimdi keşke bazı şeyleri sansürleseler diye düşünüyorum netfilix izlerken. yaşamın bir gizemi havası kalmamış gibi artık.
şöyle bi düşünüyorum da cine5 in verdiği tat mı, yoksa netflix mi diye cine5 çok daha havalı bir tv platformuydu. yani sana premium hissettirirdi. reklam jeneriğinde çıkan külçe altın olsun papağan olsun reklam müziği olsun. cezbediciydi her detayı, yayınlanan içerikler zamanının en iyi filmleriydi. gece yarısı erotik film yayınlaması zaten bu işin nirvanası. 90 larda sansürsüzlük çok değerliydi. şimdi keşke bazı şeyleri sansürleseler diye düşünüyorum netfilix izlerken. yaşamın bir gizemi havası kalmamış gibi artık.