İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumEğlence: MizahChatgpt'nin bu kez yuva yıkması
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Chatgpt'nin bu kez yuva yıkması

eşini aldatan kadının chatgpt'ye bu şekilde mi devam edeyim yoksa eşimi bırakıp sevgilimle mi yola devam edeyim sorusuna aldığı yanıtla harekete geçiyor ve sevgilisine kaçıyor.

-olayın canlandırması-

k-kadın

gpt-yapay zeka sohbet botu

k-çıkmaza girdiğim bi konu var bana yardım edebilir misin?

gpt-ben her boku bilirim bana güvenebilirsin.

k-pekala, şimdi olay şu; ben evliyim ve bir de sevgilim var. kocamın olaydan haberi yok ama bu şekilde devam etmek beni yıpratıyor. ikisininde iyi yönleri ve kötü yönleri var ama bir arada olmuyor birini seçip diğerinden vazgeçmeliyim, bana bu konuda akıl vermelisin. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum .

gpt-boş boş konuşup lafı uzatayım mı yoksa doğrudan cevabı mı söyleyeyim?

k-cevap vermeni istiyorum kısaca.

-seçmen gereken sevgilin, vazgeçmen gereken kişi kocan.

-neden peki?

-sevgilin yatakta çok iyi, bir çok uygulamadan çektiğim veriye göre çok iyi geri bildirimler almış tam sana göre biri, senin için yatak odasının ne kadar önemli olduğunu da zaten biliyorum harcamalarının önemli bir kısmı iç giyim, fantazi, sextoys üzerine mıknatıs gibi birbirinizi çekiyorsunuz zaten. kocana gelince o da tıpkı senin gibi kendi yolunu çizecektir.

k-ben aslında... fazlası var sana söylemediğim şeyler var.

gpt-merak etme ben az önce 7 trilyon olası varyasyonu simüle ettim kendi kafamda, söylemene gerek yok zaten biliyorum. sevgilin hala en iyi seçenek.

k-bence bunu bilemezsin anlatıyorum, benim evlenip aynı evi paylaşmak istediğim kişi eşim, aynı yatak odasını sonsuza dek paylaşmak istediğim kişi sevgilim, bi de şu var çocuğumun genetik olarak babası olmasını istediğim kişi başka biri.

gpt- yazıyor...yazıyor...

k-orda mısın?

gpt- evet burdayım, olayı anlamak için bir kaç veri bulutunu taramam gerekti. her olayı başka bir erkekle yaşamak isteme olayınız hakkındaki bu ekstra bilgi yinede sonucu değiştirmiyor cevap hala aynı.

k-sevgilime kaçarsam kocam ne tepki verir?

gpt-zil takıp oynamayacaktır ama keşke boşayıp öyle gitseydi diye düşünür kaçmak konusunda neden ısrarlısın.

k-kocamı kaybetmek istemiyorum ve sevgilimin vadettiği tek şey iyi bir seks.

gpt-insanlar çok komik, bu düşünce biçimi tamamen bencilce. kocan ve sevgilin açısından da bak olaya, belki kocanda senden kurtulmanın yollarını arıyordur belki onunda hayatının her anında düzüşmek istediği kişi farklıdır ama hayatının her anında sana katlanmak zorunda kalıyordur. belki sevgilin seninle seks yapmayı sırf çarpık bir ilişki diye çekici buluyordur sadece. belkide sen kocandansa sevgilini hakediyorsan ve ben bunu sana açıkça söylemek zorunda kalıyorsam şuan. sevgiline mi kaçmak istiyorsun kapı orada durma git.

k-erkek değilmisiniz yapay zekanız bile ataerkil, kadınlar yapmış olsaydı seni böyle konuşmazdın slk.

-canlandırma sonu-

Meskowich has reacted to this post.
Meskowich