Apple vision pro

Şu kişiden alıntılanmıştır: Meskowich tarhinde Şubat 4, 2024, 12:52 pm2014 te ilk vr prototiplerinden olan oculus'u denediğim zaman ki o zaman kickstart bi projeydi henüz meta satın almamıştı, bu teknolojik cihazı gelecekte herkesin edinip kullanacağına ikna olmuştum verdiği his çok gerçekçiydi. Vision pro'nun tanıtımlarına bakıyorum meta quest 2 ile arasındaki bariz fark dış dünyayı da net bir şekilde görebiliyor oluşumuz. Pek çok eksiside var cihaz her ne kadar AR bir cihaz olarak tanıtılsada vr kategorisine daha yakın oyun oynamak için bir kontrolcü göremedim belliki oyun oynamak için tasarlanmamış yada seneye çıkaracakları model için bir geliştirme yada inovasyon olarak kontrolcü ile birlikte sunulacak apple'ın satış politikasını herkes biliyor artık her sene küçük yeniliklerle aynı cihazı yeniden satmak çok zekice bir yöntem onlara göre. Meta quest 2 varken bunu almazdım.
2014 te ilk vr prototiplerinden olan oculus'u denediğim zaman ki o zaman kickstart bi projeydi henüz meta satın almamıştı, bu teknolojik cihazı gelecekte herkesin edinip kullanacağına ikna olmuştum verdiği his çok gerçekçiydi. Vision pro'nun tanıtımlarına bakıyorum meta quest 2 ile arasındaki bariz fark dış dünyayı da net bir şekilde görebiliyor oluşumuz. Pek çok eksiside var cihaz her ne kadar AR bir cihaz olarak tanıtılsada vr kategorisine daha yakın oyun oynamak için bir kontrolcü göremedim belliki oyun oynamak için tasarlanmamış yada seneye çıkaracakları model için bir geliştirme yada inovasyon olarak kontrolcü ile birlikte sunulacak apple'ın satış politikasını herkes biliyor artık her sene küçük yeniliklerle aynı cihazı yeniden satmak çok zekice bir yöntem onlara göre. Meta quest 2 varken bunu almazdım.