İçeriğe geç

Forum

Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumGündem: Dünya8 mart dünya kadınlar günü
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

8 mart dünya kadınlar günü

şölen havasında geçiyor artık kutlamalar falan, erkeklerin aşağılandığı kadınların bir günlüğüne kutsandığı bu garip ritüel kadınlara yönelik şiddeti azaltacak mı bilmiyorum.

ben anlamıyorum ki bu erkekleri doğuran kadınlar neden düzgün bir evlat yetiştirmekte yetersiz kalıyor. uzaydan gelmiyor erkekler. annesi, teyzesi, halası, ablası, kız kardeşi... biraz erkeklerinize insanlık öğretin. kadına saygıyı 8 martlarda kutlamalarla kimseye kanıksatamayız. zaten mevzu kadına saygı yada kadına şiddetten öte insanın insana davranış biçimi. kadına şiddet uygulayan vahşi adam iş yerinde mahallede otobüste her yerde kadın erkek demeden insanları rahatsız ediyor bi şekilde. toplum ve adli sistem şiddet uygulayan herkesi aynı kefeye koyuyor, oysa bazı insanlar suçluyken, bazıları hastadır, birini ıslah etmek gerekirken ötekini kontrol altına alıp tedavi etmek gerek.

kalıcı çözümler üretmek yerine yılda bir gün kutlama yapıp temennilerde bulunmak hiç bir şeyi ciddiye almadığımızı gösteren açık bir delil.

kadınlara ve erkeklere tavsiyem uygarlık belirtisi göstermeyen insanlardan uzak durun aksi halde modern ve insani bir görünüme sahip vahşi yaratıklar size hayatı zehir edebilir. vahşi bir hayvandan nasıl kendinizi koruyorsanız öyle koruyun çünkü bir farkları yok.