İçeriğe geç

Forum

Please or Kayıt ol to create posts and topics.

3 ayda 6000 tanım giren sözlük yazarı

empati, benim zevkle icra ettiğim bir sanattır. 3 ayda, gerçek hayatı ve kıymetli vaktimi bir kenara koyup 6000 tanım yapabilseydim eğer, nasıl hissederdim acaba? bir şeyler hissedebilmek için önce bi açıp ne yazdığıma bakardım sanırım. eğer ne yazdığına dönüp bakacak olursam o kadar şeyi yazmaya devam edemezdim herhalde, insanoğlu nedense kronometreleri, sayaçları, orda yazan artı puanları çok seviyor.

yüksek rakamlara erişmek için, like veya takipçi için insanların her türlü saçmalığı yapabiliyor olması, her bedeli ödeyebilecek olması açıkçası beni ürkütüyor. rakamları kutsayan ve geri kalan her şeyden taviz veren insan, artık özgüvenini ve sentetik egosunu borçlu olduğu sayaçlara bakıp, günaşırı ejakülasyon krizleri geçirmeye başlıyor olmalı.

nitelik artık kimsenin umrunda değil, just for fun mottosuyla motive olan güruhların ceremesini, hiç birimiz çekmek zorunda değiliz. herkes özgürdür ve istediğini yapabilir kaidesine sımsıkı sarılan horozların saygı beklentisine karşılık. bende saygı bekliyorum. siz nicelik ve eğlence peşinde koşarken, bende nitelik ve ciddiyet için savaşıyorum. sizinkinin aksine benim vaktim değerli ve vakti değerli olan tek yazarda ben değilim. bilgi kirliliğinden ve niteliksiz içeriklerden rahatsız olan tek kişi ben değilim. aynı havayı soluyorsak atmosferi kirletmenin özgürlükle açıklanabilir bir yanı yok.